Keratine behandeling Rotterdam Rotterdam!
Misschien weet je wel dat keratine behandeling  is dat in je lichaam voorkomt. In je nagels en huid zit Keratine, maar ook in jouw haar. Het zorgt ervoor dat al deze lichaamsonderdelen flexibel blijven en niet aan kracht verliezen. 90 procent van natuurlijk haar bestaat uit Keratine. Wanneer je je haar niet goed behandelt, door gebruik van chemische producten, verdwijnt een deel van de Keratine uit je haar. Wanneer je je haar behandelt met Keratine, zorgt het voor de aanvulling van het tekort aan Keratine. Je haar wordt weer gezonder en gaat glanzen.

Naast dat keratine behandeling  je haar voedt, zorgt het ervoor dat je haar in volume afneemt met 80%. Heb je altijd al steil haar willen hebben? Een behandeling met Keratine zorgt ervoor dat het voor jou mogelijk is.

De Keratine behandeling is geschikt voor ieder haartype; het is veilig en is voor iedereen Tijdens de behandeling met Keratine, komt een klein laagje Keratine om het haar heen. Wanneer je niet de juiste verzorgingsproducten gebruikt, haal je dit laagje weg.

Dit heeft invloed op de conditie van je haar. Graag raden we je daarom aan welke producten aan shampoo, conditioner of styling product je het beste kunt gebruiken.  Uiteraard kun je al deze producten in onze kapsalon kopen.

Behandelingen